Co vám přinese fotovoltaika na klíč?

Některé společnosti působící v oblasti fotovoltaických elektráren nabízí svým zákazníkům fotovoltaiku na klíč. Tento druh služby přináší zákazníkům komplexní řešení fotovoltaické elektrárny, bez starostí a složitého zařizování. Co můžete od služby fotovoltaika na klíč očekávat a co vám přinese? Jaké jsou výhody fotovoltaiky na klíč?

Fotovoltaika na klíč – balíček komplexních služeb

Fotovoltaika na klíč je prakticky balíček služeb od A do Z. Firma, která ji nabízí, by vám měla pomoci v celém procesu zařizování fotovoltaické elektrárny od výběru až po její instalaci. Součástí fotovoltaiky na klíč by mělo být vyřízení žádosti o příspěvek z dotačního programu Nová zelená úsporám

Nesmíme opomenout také záruční i pozáruční servis, který když vám společnost nenabídne, budete muset zdlouhavě shánět odborníka na servis fotovoltaické elektrárny po celém kraji nebo dokonce celé České republice.

Opravdu zkušená profesionální firma vám také nabídne kvalitní a inovativní fotovoltaickou elektrárnu, která bude spolehlivá a téměř bezúdržbová. Fotovoltaika by vám měla život usnadnit, nikoliv přidělávat problémy poruchami a nefunkčností.

Slíbí-li vám prodejce fotovoltaiky službu na klíč, měl by se pro vás stát jakýmsi partnerem a v případě jakýchkoliv potíží s fotovoltaickou elektrárnou vám pomoci je vyřešit.

Fotovoltaika na klíč od společnosti Fotovoltaika Gottwald

Nyní vám uvedeme příklad, jak by služba fotovoltaika na klíč měla vypadat. Našim zákazníkům zajistíme komplexní projekt, od výběru vhodné fotovoltaiky, zpracování detailního návrhu s cenou až po komunikaci s provozovateli distribučních soustav.

Provedeme revizní protokol a vyřídíme za vás dotace v programu Nová zelená úsporám. Vyřešíme také případné reklamace. Náš zákazník se nemusí o nic starat.

Dbáme na osobní přístup a férové jednání. Naším specifikem je zákazníkovi vše osobně vysvětlit a předvést na reálně instalované fotovoltaice přímo v našem vlastním domě. Pomůžeme vám opravdu s celým projektem, odborně poradíme a vychutnáme si společně šálek dobré kávy.

Fotovoltaika bez starostí = fotovoltaika na klíč

Když klientům nabízíme službu fotovoltaika na klíč, znamená to pro nás ale ještě mnohem více. Naším cílem je, aby zákazník neměl s výrobkem do budoucna starosti. Proto jsme si po dlouhém zkoumání a testování různých výrobků zvolili společnost Alpha ESS, která nabízí spolehlivou fotovoltaiku Alpha Storion s propracovaným on-line monitorovacím systémem.

Díky tomu může výrobce Alpha ESS zajistit nepřetržitý monitoring celého systému, který je prováděn zdarma 24 hodin denně, 365 dní v roce. Součástí je také nahrávání softwarové aktualizace a firmwaru pro měnič i baterie. Zařízení tak bude pracovat optimálně a jeho životnost se nebude zkracovat.

Správná a kvalitní péče ze strany výrobce a dodavatele zajistí kvalitní fungování vaší fotovoltaické elektrárny a předchází problémům a poruchám v budoucnu. Při výběru prodejce se proto vždy soustřeďte na to, jak komplexní služby vám je schopen nabídnout. Pouhý prodej fotovoltaiky bez jakýchkoliv dalších služeb a servisu vám může v dalších letech přidělat řadu nepříjemností.

Fotovoltaika na klíč by měla uživatelům fotovoltaické elektrárny přinést samé výhody a umožnit jim, aby si mohli bezstarostně užívat kladů, které fotovoltaika nabízí.

Sluneční elektrárna v rodinném domě snižuje závislost na distribuční firmě